Υποψήφιος για τον τίτλο του Manager of the Year ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Philian Hotels & Resorts

Υποψήφιος για τον τίτλο του Manager of the Year ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Philian Hotels & Resorts από το World Business Assembly !!!!

Σημαντική διάκριση του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου Philian Hotels & Resorts κ. Μάκη Κουκουλάκη καθώς είναι υποψήφιος ως Manager of the year, από τον παγκόσμιο οργανισμό της Business κοινότητας «World Business Assembly». Η παραπάνω διάκριση γίνεται με αυστηρά κριτήρια όπως αυτά της απόδοσης, της εταιρικής αποδοτικότητας, του οράματος, της δημιουργικότητας, της καινοτομίας,  καθώς επίσης και του επαγγελματισμού.

Αναμφίβολα είναι μία τιμητική διάκριση τόσο για τον ίδιο κ. Κουκουλάκη Μάκη, όσο και για τον τουριστικό Όμιλο Philian Hotels & Resorts, ο οποίος  μετράει 12 ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Να αναφέρουμε επίσης πως ο κ. Κουκουλάκης είναι βραβευμένος από την UNESCO για την συνεισφορά του στον Ελληνικό Τουρισμό, είναι πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου και αποτελεί μέλος της επιτροπής του American College of Thessaloniki στον τομέα MBA του Hospitality.

Η εκδήλωση της παραλαβής των βραβείων της περυσινής χρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Dubai, όπου συμμετείχαν σημαντικές επιχειρηματικές προσωπικότητες ανά τον κόσμο. Φέτος η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 28/04.

Author: philian

Share This Post On